13
Μάι

Χρήστος Καπετάνος στον εορτασμό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα: «Πίστη και ελπίδα για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Να αφήσουμε πίσω μας όλα τα άσχημα που ζήσαμε»

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, παραβρέθηκε ανήμερα της μεγάλης αυτής εορτής ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος, ανάμεσα σε πλήθος πιστών από τη συνοικία του Αγίου Θωμά αλλά και τις γύρω περιοχές.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος καφές στο αρχονταρίκι του ναού με τους ιερείς που τελετούργησαν και τον Λαρισαίο πολιτικό, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους πιστούς. Η συνοικία του Αγίου Θωμά στη Λάρισα ήταν από εκείνες που επλήγησαν σοβαρά κατά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

«Με μεγάλη κατάνυξη γιορτάσαμε φέτος τον Άγιο Θωμά  στον Ιερό Ναό του, στη συνοικία του Αγίου Θωμά Λάρισας. Οι μνήμες είναι πρόσφατες αν και τα δύσκολα πέρασαν, ωστόσο όλοι μαζί προσευχηθήκαμε να μην ξαναζήσουμε εικόνες σαν κι αυτές που βιώσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τα νερά του “Daniel” κατέκλυσαν τη συνοικία του Αγίου Θωμά. 

Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε δίπλα στους συμπολίτες μας που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η πολιτεία συνεχίζει το έργο της αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών του νομού Λάρισας.

Εύχομαι ο Άγιος Θωμάς να μας προσατεύει όλους και να μας χαρίζει υγεία»!