15
Μάι

Στον εορτασμό του Αγίου Αχιλλίου ο Χρήστος Καπετάνος: «Ο Άγιος Αχίλλιος είναι η διαχρονική ελπίδα των Λαρισαίων σε κάθε δυσκολία».

Με ιδιαίτερη κατάνυξη παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, των  Μητροπολιτών από την Κρήτη, γιορτάστηκε και φέτος ο Άγιος Αχίλλιος, Πολιούχος της Λάρισας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερωνύμου. 

Το παρών έδωσε και ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ανάμεσα στους εκατοντάδες πιστούς που τίμησαν τον Άγιο της πόλης μας αλλά και εκπροσώπουςτης αξιωματικής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Κατά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Λαρισαίος βουλευτής ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά στους παρευρισκόμενους, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Το προηγούμενο απόγευμα ο Χρήστος Καπετάνος, παρευρέθηκε στον εσπερινό και την περιφορά του λειψάνου του Αγίου Αχιλλίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, παρουσία πλήθους πιστών από όλη τη Θεσσαλία.

«Ο Άγιος Αχίλλιος να σκέπει και να προστατεύει τους κατοίκους της Λάρισας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας. 

Μας αξίωσε και φέτος ο Πολιούχος μας να γιορτάσουμε τη Χάρη του, φορώντας όλη η Λάρισα τα γιορτινά της. 

Εύχομαι να ανταμώνουμε μόνο σε γιορτές και σε χαρές όπως σήμερα. 

Τα δύσκολα όμως δεν λείπουν από έναν τόπο, για αυτό πρέπει να παραμένουμε ενωμένοι και με άρτια συνεργασία για να τα ξεπερνάμε. 

Οι Λαρισαίοι δείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

Εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους τους Λαρισαίους πολίτες, αλλά και στους εορτάζοντες».