14
Μάι

Σε Τύρναβο και Φάρσαλα ο Χρήστος Τριαντόπουλος μαζί με τον Χρήστο Καπετάνο: «Στόχος η επιτάχυνση των πληρωμών, με τη συνεργασία όλων των φορέων».

Τον Τύρναβο επισκέφτηκε χτες το πρωί ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, συνοδευόμενος από το Λαρισαίο βουλευτή, Χρήστο Καπετάνο. 

Στο Δημαρχείο Τυρνάβου έτυχαν της υποδοχής από το Δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή, τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους αλλά και εκπροσώπους φορέων.

Ακολούθησε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου, κατά την οποία ο Στέλιος Τσικριτσής ενημέρωσε τον κ. Τριαντόπουλο για την πορεία της αποκατάστασης, μετά το σεισμό του 2021, καθώς και τις εκκρεμότητες που συνεχίζουν να υπάρχουν. 

Κατόπιν, στη συνάντηση έδωσαν το παρών, επιτροπές κατοίκων μαζί με τους προέδρους των  πληγεισών Τοπικών Κοινοτήτων.

«Μέλημα μας να κλείσουμε όλες τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο σεισμός του 2021, τόσο στο Δαμάσι όσο και σε άλλες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου. 

Η αποκατάσταση στο Δήμο Τυρνάβου ήταν πρωτοφανής για τα μέχρι τότε δεδομένα, με την άμεση και ακέραιη συνεργασία του τότε Δημάρχου Τυρνάβου κ.Κόκκουρα, με την Κυβέρνηση. Ο κ. Τριαντόπουλος ανακοίνωσε επιπλέον χρηματοδότηση στον Δήμο Τυρνάβου για γκρέμισμα ετοιμόρροπων από τον σεισμό σπιτιών.

Σήμερα θέσαμε επιπλέον υπόψιν του Υφυπουργού κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες που απασχολούν τους κατοίκους και πρέπει να δωθεί λύση για να επιστρέψουν στην κανονικότητά τους», δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος από τον Τύρναβο.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Χρήστος Τριαντόπουλος συνοδευόμενος από τον Χρήστο Καπετάνο, επισκέφθηκαν αρχικά τον Συνεταιρισμό του Ευιδρίου και τον Πρόεδρο του κ. Καραίσκο και κατόπιν τα Φάρσαλα και το Δήμαρχο, Μάκη Εσκίογλου για άλλη μια φορά, με σκοπό να ενημερωθούν αλλά και να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών που έχουν πληγεί από τον “Daniel”.

«Περιφέρεια, Δήμοι και Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συνεργάζονται και θα επιταχύνουν τους ρυθμούς της αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών του νομού Λάρισας. 

Η Θεσσαλία το τελευταίο διάστημα έχει υποστεί τις βίαιες συνέπειες της κλιματικής κρίσης. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν το έβαλε κάτω στα δύσκολα, με πρόγραμμα υπομονή και επιμονή θα  αναγεννήσουμε το νομό μας», τόνισε ο Λαρισαίος βουλευτής και ευχαρίστησε τον Χρήστο Τριαντόπουλο για την επίσκεψη του αυτή, αλλά και για την σοβαρή προσπάθεια που και ο ίδιος ο υπουργός κάνει, για την ανάταξη της Θεσσαλίας».